domingo, 27 de octubre de 2013

  Publicat a JT D'ARTS Nº 3 Publicació digital, Setembre 2013


El passat 19 octubre varem presentar a la galeria Aragón 232 de Barcelona el darrer número 21 de 7 Miralls al DAU 1 i JT D'ARTS nº3, publicacions digitals.
Cal destacar també la presentació d'Una altra avantguarda. Art al carrer. Barcelona 1970-77 amb projecció d'imatges d'aquells anys amb "accions d'art al carrer" en diferents emplaçaments de la ciutat, en aquella època on reivindicar l'espai públic era un autèntic "acte artístic" d'acord a aquell art anònim i d'avantguarda. 



URBS - NATUR

Aquesta és la darrera acció de la meva creació realitzada el passat 19 d'octubre a la Galeria Aragón 232 a Barcelona. Una constant que es va repetint al llarg de la meva obra d'art d'acció és el diàleg, i a vegades la lluita entre la naturalesa i la ciutat, entre el natural i l'artificial. 
En URBS-NATUR, una obra multidisciplinar on vídeo, poesia i acció es sintetitzen, es manifesta certa alineació humana induïda pels ritmes angoixats urbans i també, certa progressió trepidant en un poema repetitiu i creixent, on els elements naturals es combinaven en relacions paradoxals, i  de vegades absurdes. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario